viernes, 21 de septiembre de 2007

Nota de premsa (21-9-07)

Mes de 500 persones nascudes a 1957 es reuneixen a “El Progrés” de Martorell, para celebrar de forma multitudinària els seus 50 anys de vida.

La generació del 57
vesteix de festa Martorell


Si organitzar una festa d’aniversari pot ser tota una odissea, organitzar un sopar i ball per 400!! es quasi de Record Guiness. Precisament això es el que estan fent un grup d’amics de Martorell. Els que s’anomenen “Quintos/as 77”, que es reuniran el proper dia 26 de octubre a Martorell. El “happy birthday” l’entonaran al ritme del mitic grup de rock Marxa format per músics d’aquesta generació que van trencar motlles i que es tornen a reunir per l’ocasió i la coneguda Orquestra Plateria que ja va actuar per ells ja fa 30 anys, quan en tots ells en complien 20.

Per tota la gentada (es preveuen 400 persones) que el proper dia 26 es reuniran a Martorell per celebrar el seu aniversari número 50, l’any 1957, el del seu naixement, va ser “el millor”. Són del mateix any els cantants Juan Luís Guerra o Gloria Stefan, actrius com Melanie Griffith o Assumpta Serna, per posar un exemple de “cinquantons” amb estil i talent. Por si fora poc, l’Sputnik, la fregona, el SEAT 600, el Tractat de Roma o la Cervesa San Miguel, van néixer aquest mateix any : el 1957.

“Ens agradaria que totes les persones que han nascut l’any 1957 s’afegissin a l’iniciativa, també els famosos”– senyala de forma divertida Francesc Puertas, portaveu del grup- “però reunir-ne a 400 es tot un èxit, quasi un record, i ho celebrarem d’una manera especial”.

El mes curiós es que aquests 400 que ara celebran el seu mig segle de vida, ja van celebrar junts en fa 30, el seus 20 primers “anyets”. Ho van fer al ritme de l’Orquestra Plateria, que ara s’ha volgut afegir a la iniciativa, conscients de la dificultat de mantenir l’amistat i el contacte durant tant temps.

“Les estadístiques diuen que el que es mes habitual es tenir un cercle d’amics de 10-15 persones. Nosaltres som l’exemple de que, amb bon humor i ganes, es possible seguir en contacte amb gent amb la que tens molt en comú per educació, experiència i circumstàncies personals”, senyala Puertas

Per a mes informació Francesc Puertas, Tf 639167442
adreça/e:
quintos77@gmail.com
http://quintos77.blogspot.com
http://sinze1957.blogspot.com
http://26octubre07.blogspot.com